references

RP 105 - Renovation of Villa Mylius



Renovation of Villa Mylius in Genoa

RP 105 frames scaffolding 

The Villa Mylius in Genoa is a residence in the Neo-gothic style built in 1855 next to the basilica designed by Galeazzo Alessi. The garden looks with an elegant loggia on Corso Aurelio Saffi. Built on the ancient walls of St. Margaret, once was suspended on the cliffs that bordered the sea to Carignano Hill.
Gallery foto n.1 RP 105 - Renovation of Villa Mylius
This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the  Cookie Policy. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please refer to the cookie policy. By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.
Ok